torsdag 5 juni 2008

ADVVOS tackar för sig...

...och säger välkommen till AOS.

Update your browsers! I framtiden kommer vi att blogga hos Fotboll Direkt.

Och till er som uttrycker en oro över att vi går "commercial" kan vi bara säga att innehållet kommer att vara precis detsamma som vi har bjudit på här på ADVVOS.

9 kommentarer:

Unknown sa...

Hmm, jag är lite skeptisk. När ideella eldsjälar skall börja anpassa sig till någon annans format och det plötsligt börjar handla om krav också och inte bara nöje, då är det lätt hänt att det börjar tappas sugar till höger och vänster. Det vore riktigt illa om ni försvann, så förkrossande överlägsna som ni hittills har varit all annan rapportering från SE.

Men om ni får betalt så grattis! Det är ni verkligen värda.

Finns det ingen kommentarsfunktion på den nya FotbollDirekt-bloggen, eller är jag bara blind som vanligt?

Joel sa...

Tycker inte om detta. Känns redan som fokus ligger på Allsvenskan tack vare att den har hamnat där. Kan man inte ens lägga in superettans klubbmärken istället för att se allsvenskans?

Nä, gillar det verkligen inte och jag får redan känningar att detta inte kommer bli lika bra som tidigare.

Men tack för allt ni har gjort än så länge, tyvärr kommer jag inte följa med i den nya svängen. Hoppas ni återvänder till den riktiga bloggen.

Lycka till!/Joel

Unknown sa...

Jag tänkte att jag får i alla fall ge fotbolldirekt en chans innan jag fattar min åsikt. Tyvärr håller jag med er andra om att det inte var något vidare. Det går inte att kommentera, posterna måste öppnas, sidan är överhuvudtaget betydligt tråkigare för ögat och dessutom ställer ni er under en annan organisation.

Nej, tyvärr måste jag säga att det var ett baksteg i mina ögon. Även om innehållet är detsamma.

Pelle sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Pelle sa...

Jaha så var det dax igen! Det första som möter en är den allsvenska tabellen Grattis. Ni har gjort ett toppen jobb men har tyvärr sålt er själ. Jag har inga hard feelings mot er utan önskar er all lycka, jag får väl gå tillbaks till gammla goda svenskafans och söka info om superettan. Lycka till!!

Allt du vill veta om Superettan sa...

Trist att höra att alla är så skeptiska och negativa. Jaja, inte mycket att göra åt, vi tror att det är bra att vi får lite större resurser och bättre möjligheter att genomföra AOS än vad vi hade här på ADVVOS.

Sedan måste vi förstås ge poäng till Kamelen och Arne, vårt nya hem är inte riktigt optimerat just nu men det är under arbete. Inom kort kommer kommentarsfunktion etc.

MickeP sa...

Instämmer med tidigare talare, det nya greppet var ett stort steg bakåt till en annars superbra blogg. Irriterande att behöva öppna varje inlägg för att läsa det, samt en fruktansvärd design - t.o.m utan julgranseffekterna från alla blinkande och animerade reklambanners... Mycket tråkigt så här slutar tyvärr mitt läsande av denna blogg.

RosaBoll sa...

Nåt man kan säga efter flytten är att det inte skrivs tillnärmelsevis lika mycket. Inget inför Sirius-Väsby och inget efter matchen. Gäller nog en del andra matcher med på sistone...Hoppas det tar sig inom kort och att ni får till något i närheten av det ni började med.

Joel sa...

Nu så här i efterhand kan vi väl konstatera att flytten har blivit ett fjasko...tyvärr