måndag 2 juni 2008

Christos Christoforidis till Assyriska

Om inget oväntat händer innan det svenska transferfönstret öppnar den 1:e juli så kommer Christos Christoforidis att lämna GAIS. Rykten i GAIS-kretsar gör nu gällande att Assyriska hört sig för om anfallaren hos GAIS:s klubbledning. ADVVOS kommer givetvis att följa detta rykte under de närmste veckorna.

ADVVOS ställer sig dock frågan var tusan Christos Christoforidis ska in i Assyriska. Inte tusan nöjer han sig med att sitta på bänken och inte tusan petar han Diñho, Xhevdet Llumnica eller Göran Marklund? Det enda ADVVOS kan tänka sig är att Assyriska har fått ett riktigt bra bud på Diñho och kan tänka sig att släppa sin succébrasse. Någon som har hört något kring det mer än att AIK och Hammarby visat intresse för Diñho?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

5 kommentarer:

Unknown sa...

Vem skulle han peta?
Dinho?.. Marklund?.. Xhevdet?..
Aja 4st klassanfallare (+Mattias Genc) varför inte?

Allt du vill veta om Superettan sa...

Mycket bra fråga! I nuläget har man ju svårt att se vart han ska in. AIK har i och för sig släppt Valdemarin och vad vi har hört från AIK-håll så är man intresserade av Diñho men det känns som ett long shot.

Unknown sa...

Nej tack.
Diñho behåller vi. Inte värt att sälja inom Sverige.

Allt du vill veta om Superettan sa...

Förhoppningsvis har du rätt och Assyriska har råd att behålla Diñho. Vore grymt om man kunde stå emot och han fick göra hela säsongen samtidigt så undrar man om Assyriska verkligen har råd att säga nej om det kommer ett bud. Trenden pekar ju iofs mot att man gör det. Allt fler svenska klubbar avstår ju från att sälja inom Sverige och varför skulle Assyriska göra annorlunda.

Unknown sa...

Vi får väl se hur det går med det hela!
Om AFF skulle sälja honom skulle det vara vid nästa sommars transerfönster. När han gör succé i allsvenskan med Assyriska (haha önsketänkande).

PS: ni har en grym hemsida, väldigt profesionelt!