måndag 2 juni 2008

Delad poäng i Ängelholm

Mjällby fortsätter att ha det tungt mot lagen från den undre halvan av tabellen. Igår tappade laget viktiga poäng i toppstriden när man spelade oavgjort med Ängelholms FF. Slutresultatet skrevs till 1-1.

I Mjällby blev Sasa Zimonjic målskytt i sin säsongsdebut. Målet kom i den 14:e minuten efter att Mjällby fått en hörna från vänster. Zimonjic slår en kort hörna till Marcelo Sarvas och får sedan tillbaka bollen och går på skott. I gröten framför ÄFF-målet tar sedan bollen på någon spelare innan den letar sig in bakom Pär Hansson. Under den första halvleken hade sedan Mjällby ett flertal chanser att utöka sin ledning men tack vare ett storartat spel från Pär Hansson Ängelholmsmålet fick man nöja sig med ett mål denna afton.

Istället blev det Ängelholm som efter en svag inledning av matchen spelade upp sig och strax innan halvtidsvilan lyckades man utjämna matchen. Målet föranleddes av ett fint förspel på vänsterkanten mellan Mattias Adelstam och Max Mölder. Inne i straffområdet kunde sedan Patrik Larsson enkelt sätta bollen bakom Mattias Asper.