onsdag 4 juni 2008

Jönköpings Södra jagar andra raka

Stärkta av årets första seger åker Jönköpings Södra ikväll till Enköping för ett möte med bottenlaget ESK. Ambitionen är givetvis att följa upp segern mot Qviding med ytterligare en seger. J-Södras tränare Thomas Ek tar dock inget för givet utan säger till klubbens hemsida att det gäller för J-Södra spelarna att höja sig rejält jämfört med matchen mot Qviding om laget vill ta sin andra raka seger för säsongen:

- Enköping har samma situation nu som vi hade förra omgången. De behöver verkligen en seger nu och de kommer göra allt för att nå den. Positivt för vår del är att när Enköping pressar på kommer det öppna ytor för oss. Nyckeln till seger ligger i ett rakt spel och att satsa stenhårt när chanserna till omställningar kommer.

I matchen mot ESK får J-Södra klara sig utan Tomas Backman då mittfältskämpen i och med sitt gula kort i matchen mot Qviding samlat ihop tillräckligt många gula kort för en matchs avstängning. J-Södra får dock förstärkning i och med att Kristen Viikmäe är tillbaka från ett kortare landslagsuppdrag.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer: