tisdag 22 april 2008

Halvtid IK Sirius-Mjällby AIF

Först händer ingenting,sedan har Marcus Ekenberg två avslut på en minut. Sedan händer ingenting, sedan gör Sirius 1-0 genom Alexander Gerndt på passning av Andreas Eriksson. Målet kommer efter att Martin Ekström slagit ett inlägg från höger som Gerndt misslyckas med att plockat ner på bröstet men Andreas Eriksson vinner tillbaka bollen och smeker fram den till en fri Gerndt. Väl i läge gör anfallaren inget misstag utan placerar bollen invid stolpen, otagbart för Mattias Asper.

Efter målet har Sirius bud på mer. Först trollar Andreas Eriksson fram sig själv i bra läge. Skottet går förbi Asper och i stolpen. Strax därefter nickar Gerndt ett inlägg från Fredrik Olsson i ribban.

I den tjugosjunde minuten kvitterar Mjällby genom Erton Fejzullahu. Mjällby får en hörna från höger som Siriusförsvaret har svårt att få undan. Bollen rinner ut till Fejzullahu. Barjaktarevic i målet är på Fejzullahus skott men kan inte hålla det utan bollen borrar in sig i nätet.