tisdag 29 april 2008

Pär Millqvist om Sirius förlust mot Falkenberg

I en intervju med P4 Uppland ger Pär Millqvist sin syn på Sirius första förlustmatch för året. Millqvist menar att laget inte kom upp i normal spelstandard under den första halvlek och att man sedan får två olyckliga mål mot sig. I slutet av halvleken gör sedan Pierre Gallo ett ett fantastiskt snyggt mål som ger Sirius positiv energi inför den andra halvleken. Sedan menar Millqvist att Sirius gör en bra insats mot ett smart spelande Falkenberg under den andra halvleken.

- Jag kan inte begära mycket mer av spelarna. Vi försöker i alla fall och jag tycker att vi höjer vårt spel avsevärt mycket, säger Millqvist till P4 Uppland.

Mot slutet av sin matchanalys lägger även Millqvist till att det är svårt att möta ett Falkenberg som står med en nio-tio gubbar intill sitt eget straffområde och försvarar sig. De ligger med fem man i backlinjen, så det är klart att det inte är så lätt att forcera backlinjen. Det är ganska trångt och det är svårt att hitta rätt med instick utan det blir en del inlägg på chans, avslutar Millqvist intervjun.

Ni hittar intervjun här.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer: