onsdag 23 april 2008

Oväntad vinst för Väsby United

Väsby United tog i gårkväll en oväntad seger när laget besegrade Falkenbergs FF hemma på Vilundavallen med 2-1. Målskyttar för Väsby blev Mikael Torstensson och Mikael Wentzel. Falkenbergs mål gjordes av Ricardo Penella. Av de rapporter som ADVVOS fått från matchen var Väsbys seger välförtjänt, bl.a. så dominerade laget matchen totalt under den första halvleken, utan Stojan Lukic i mål hade Väsby avgjort matchen redan under den första halvleken. Med tanke på att Väsby hade hela sexton skott på mål under matchen gjorde Lukic en heroisk insats matchen igenom. Matchen avgjordes inte förrän i den nittotredje minuten då Mikael Wentzel nickade in en frispark. Strax innan matchavgörandet hade Falkenbergs Joel Johansson bränt ett friläge.