söndag 27 april 2008

Är det så här vi ska ha det?

Idag spelas tre matcher i Superettan. En av dessa matcher måste betraktas som högintressant. Efter att Diñho gjort fyra mål i en och samma match och att snacket om en flytt till AIK och Djurgården börjat gå kan man ju tycka att någon av de större tidningarna eller tv-kanalerna skulle visa lite uppmärksamhet för Superettan. Inte sant, det vore väl inte för mycket begärt?

Men vad gör Dagens Nyheter då? Jo, de kör en artikel med rubriken "Ekdal - en ny "Freddie". En artikel om Albin Ekdals "star quality". En artikel om Albin Ekdals sponsorskontrakt med Adidas. En artikel där Albin Ekdals agent Martin Klette får sprida lite oemotsagd propaganda kring sin unge klient. ADVVOS sitter fortfarande med öppen mun och bara flämtar över dumheterna. Det är fullkomligt imbecillt! Vem i helvete är intresserad av en sådan artikel!?! Någon gammal fyrtiotalist som fortfarande har "the hots" för pappa Ekdal eller vem har DN tänkt sig ska vara intresserad av att läsa den där smörjan? Det är så korkat så att man häpnar.

Dessutom allt det här snacket om att Superettan är tråkig och det inte finns någon som bryr sig. Ja, det lär väl knappast bli bättre om det här är den enda bevakning ni erbjuder. Pinsamt! Vi säger som man säger i AIK; någon, vem som helst, måste avgå, omgående!

Härmed är prenumerationen uppsagd.

Om ni mot all förmodan skulle vara intresserade av en totalt intetsägande och risigt innehållslös artikel så hittar ni skräpet här .


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

1 kommentar:

Jarelind sa...

Haha. Strålande. Skulle S1 vara profillös? Folk vet inte vad de pratar om. Som vanligt. Jag säger bara Martin Mutumba. Och Diñho. Och Fejzullahu. Och Bekir. Och Ayranci. Och Pekalski. Och en jävla massa fler.