måndag 28 april 2008

Halvtid Qviding FIF-Ängelholms FF

Det tog ungefär femton minuter för Ängelholm att räkna ut svagheten i Qvidings mittfältsuppställning: kanterna. Efter det var det bara ett lag på plan. Ängelholm har haft tre-fyra frilägen men bara lyckats få in en boll i mål. I den fyrtionde minuten tar sig Antonio Rojas igenom Qvidings mittfält och får på ett halvtaffligt skott som Tommy Naurin inte lyckas hålla och Marcus Holgersson kan enkelt slå in returen.

Så här långt är Ängelholm med Mattias Adelstam och Björn Westerblad för tunga för Qvidingförsvaret och på kanterna har Emil Salomonsson och Marcus Holgersson öppen gata. Qvidings mittfält ligger ständigt fel i positionerna så Josef Karlsson och Mattias Lundström tvingas slita hund och förgäves jaga boll mot ett rörligt och spelsuget ÄFF.

I paus gick speakern ut med en efterlysning på Angelo Vega, så osynlig har Qvidings playmaker varit så här långt i matchen. ADVVOS undrar vad Zoran Lukics säger till sitt lag i paus. Frågan är om Qviding har några spelare kvar när andra halvlek startar.

Btb, gubbarna på bänken bakom ADVVOS är fly förbannade och fullständigt övertygade om att Vega inte spelar i andra halvlek.

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej!

Jag ville bara säga att jag tycker att ni gör ett grymt jobb och att ni borde jobba lite så att folk får upp ögonen för bloggen. Har tipsat i Getingarnas supporterforum om er och tycker ni borde göra detsamma på andra liknande platser!

Hoppas också få se en kommentar från den andra halvleken av Qviding-ÄFF!