söndag 20 april 2008

LB07 tar emot Åtvidabergs FF

Dagens tredje match i Superettan spelas mellan LB07 och Åtvidabergs FF. Två lag som fått en fin inledning på säsongen. LB07 åkte till Göteborg och ett möte med Örgryte IS och krigade till sig en poäng. Defensiven satt som en latexdräkt på Babben Larsson medan offensiven lämnade en hel del att önska. Åtvidaberg imponerade i sin första match och ser så här långt ut att ha seriens absolut starkaste mittfält. I matchen mot Jönköping Södra, en match som ÅFF vann med 3-1, gjorde Christoffer Karlsson, Kristian Bergström, Alexander Zaim och Haris Radetinac lite som de ville och mittfältarna var inblandade i samtliga ÅFF-mål.

LB07 har, i vanlig ordning, valt att inte publicera någon truppinformation inför matchen mot Åtvidabergs FF. ADVVOS antar dock att LB07 kommer till matchen med i stort samma trupp och startuppställing som i matchen mot Örgryte IS. Varför ändra på ett vinnande, nåja, fungerande, koncept. Det blir med andra ord en 4-5-1-uppställning, något som fungerade synnerligen väl sist. I matchen mot ÖIS spelade LB07 riktigt bra under den första halvleken medan laget föll ihop och blev tillbakapressat i den andra halvleken. Till LB07.se säger Daniel Sliper att spelarna är nöjda med sin insats och att det kändes riktigt bra försvarsmässigt medan det fortfarande finns saker att arbeta med i offensiven.

I Åtvidabergs FF är det värt att notera att tvåmålsskytten i lagets premiärmatch, Ricardo Santos, är avstängd efter det röda kort som anfallaren drog på sig för en ful tackling i slutet av öppningsmatchen. ÅFF kommer därmed till spel med följande trupp: