tisdag 22 april 2008

Marcus Ekenberg om Mjällby, målskyttetoch matchen mot Sirius

ADVVOS tackar Panikbyrån för tipset och vill göra er uppmärksamma på att alltid-lika-på-hugget Siriusfotboll.com har en riktig bra intervju med Marcus Ekenberg. I intervjun berättar Ekenberg om varför det inte blev någon flytt till GIF Sundsvall och allsvenskan under Silly Season. Av vad ADVVOS kan avgöra så verkar det som att den där säsongen när Ekenberg spelade i Helsingborg sitter hårt i huvudet. Återigen säger Ekenberg att om det ska bli allsvenskan igen så ska det bli med Mjällby.

Angående sin förmåga att göra mål berättar Ekenberg att han alltid haft lätt att göra mål men att han inte känner någon press i år på att han måste vinna skytteligan. Utan det räcker att han är med i toppen för att laget ska ha en bra chans i årets serie. Samtidigt ska det sägas att om Mjällby ska ta ytterligare ett steg i år krävs det att Mr Mjällby levererar mål. Utan Ekenbergs vassa skytte och fantastiska näsa för mål så är Mjällby ett tämligen mediokert gäng. Intervjun tar även upp det typiska Ekenberg-målet och enligt anfallaren själv kommer det vanligtvis efter en femtio-femtio-situation med en back precis utanför eller i straffområdet som Ekenberg går segrande ur och trycker in bollen bakom målvakten.

Om matchen mot Sirius säger Ekenberg att han förväntar sig en tuff och tätt match där publiken får se två spelande och underhållande lag.

Ni hittar intervjun i sin helhet här.

Avslutningsvis så kan vi här på ADVVOS bara säga att vi önskar att fler av klubbarnas hemsidor var lika ambitiösa som Sirius, Häcken och Örgryte. Inför och efter varje match finns det alltid välskrivna och läsvärda texter på dessa sidor. Något för övriga lag att ta efter. Kanske är det så att man genom sitt eget engagemang skapar sitt eget drag och därmed ett intresse?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer: