måndag 14 april 2008

Vad tycker vi egentligen om tränare som skyller förluster på domaren?

Om vi ska vara ärliga, inget vidare. Det är ett djävla fegt sätt att förklara sitt eget och lagets tillkortakommande på. Det lustiga är att vi aldrig får höra någon tränare som tackar domaren för poängen i samband med seger. Efter premiäromgången är nu Zoran Lukic, vem annars, och Ängelholms tränare, Roar Hansen, igång och skyller sina lags förluster på domaren.

Till Göteborgs-Posten säger Lukic att Qviding fick ett felaktigt domslut emot sig och att Assyriska sedan lyckades göra mål på den felaktigt utdömda frisparken. Lagets förlust kan därmed helt skyllas på domaren, eller? Hansen är något mildare och förstående i sitt uttalande, men lika fullt är det domaren som berövat laget på tre poäng. — Ju mer vi sett tv-bilderna och ju mer vi snackat om det, desto mer säkra blir vi på att domaren blev lurad. Men alla gör vi fel, nu får vi se framåt istället, säger Hansen i Helsingsborgs Dagblad.

ADVVOS undrar hur det vore om tränarna istället ställde sig upp och tog på sig förlusterna som de ansvariga som de faktiskt är? Är det för mycket att begära? ADVVOS tycker inte det.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer: