tisdag 13 maj 2008

Björn Anklev: Man ska alltid ge 100 procent

ÖIS.se publicerar idag ytterligare en av sina förträffliga spelarintervjuer. Den här gången är det ÖIS:s nyförvärv från Halmstad BK, Björn Anklev, som intervjuas. Anklev lever helt klart upp till ADVVOS förutfattade mening och föreställning om spelaren Björn Anklev. På en fråga om Anklev bidragit med djävlar anamma till ÖIS svarar Anklev:

– Ja absolut. Jag har alltid varit en sån som hatar att förlora. Jag tycker att man i alla matcher skall gå in och ge 100 procent, framför allt i denna serie. Vi har redan mött lag som backar hem mot oss och då kanske det är ända sättet att vinna är att ge allt. Det minsta man kan begära är att man alltid ger allt man har.

ADVVOS kan inte göra annat än att sitta här och fånle, det är precis sådana svar vi vill ha, det är precis den inställningen vi vill se hos spelare.

Om kvällens match mot Mjällby AIF säger Anklev att om ÖIS ska vara med i toppen av tabellen måste man spela bra mot de lag som börjat säsongen bra.

- Det är en viktig match, men också en svår match. Dom är ju erkänt starka hemma, så det blir en tuff uppgift, avslutar Anklev intervjun med ÖIS.se

Hela intervjun är möjlig att läsa här.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer: