onsdag 21 maj 2008

Det är kanske dags att lägga ner nu

ÖIS-Falkenberg 4-2.

ADVVOS citerar sig själva:

''Då ADVVOS inte känner sig helt säkra på ÖIS:s form, och med lagets oförmåga att göra mål i åtanke, så har vi svårt att se att ÖIS plockar mer än en poäng i denna match.''

Jaha, så var det med den saken. Det kanske är dags att läga ner nu. Vi verkar ha ungefär lika mycket känsla för det här med fotboll som Hillary Clinton har förmåga att inse när loppet är kört.

Samtidigt vill vi passa på att be alla ÖIS-fans om ursäkt för vi nedvärderade ert lag och tippade Falkenbergsvinst.

3 kommentarer:

Joel sa...

Ja, det har varit lite väl dålig kritik mot ÖIS som inte alls är befogad.

Däremot tror jag det blir svårt mot BoIS borta nästa match då Anklev är avstängd. Börja tippa mer på ÖIS, vi är ett lag i toppen...det är inte FFF

Allt du vill veta om Superettan sa...

Äh, vad fan, lite bashing får nog ÖIS allt tåla. Så imponerande har man inte spelat. Senast mot Mjällby slarvade man bort en säker trepoängare genom att inte sätta sina chanser och sedan spela fegt sista halvtimmen.

Sedan vill vi påpeka att vi tror på ÖIS men att vi känner en viss oro för laget fram till dess att Allbäck ansluter. Om man är i slagläge (högst sex poäng efter BoIS, Häcken och Mjällby) då så tror vi att ÖIS har alla chanser i världen att gå upp men då måste man t.ex. stå upp mot BoIS på måndag vilket blir en tuff uppgift, särskilt nu när Källander är avstängd.

Joel sa...

Det kan jag köpa, jag har själv räknat med ett visst antal poäng innan Mackan träder in i truppen och än så länge följs planen.

Men en sak som däremot är positivt är just att Källa är borta. Igår tillförde han inte mycket mer än ett mål i sista anfallet. Fast jag trodde även att Anklev hade fått sitt tredje kort men då detta var fel så tror jag ändå att det finns chans till en pinne mot BoIS.

En sak som är säker är att FFF är det enda laget vi mött än såläng som spelar boll längst backen, väldigt kul att möta ett spelande lag som garanterat kommer stanna kavr i SE