måndag 5 maj 2008

Skador ställer till det för LB07

Inför kvällens möte med Mjällby AIF har LB07 drabbats av skadeproblem. Klubbens hemsida meddelar att laget idag får klara sig utan backbjässen Darko Marasovic och anfallsesset* Salif Jönsson. Både Marasovic och Jönsson dras med lårskador vilka hindrar spelarna från spel i den fjärde omgången av Superettan.

ADVVOS tycker att det ska bli intressant att se hur LB07 klarar av att ersätta Marasovic som under inledningen av serien vuxit ut till en gigant i Malmölagets backlinje. Att ersätta Salif Jönsson kan däremot inte vara något större problem. En kille som hela tiden missar mål och som har förtvivlat svårt att få in bollen mellan stolparna kan inte vara särskilt svårt att ersätta. Dessutom så har LB07 Chris Loftus väntande i kulisserna och idag får nyförvärvet "from over there" starta en match. ADVVOS kan knappt andas så förväntasfulla är vi här på tåget till Malmö.

*Här vill ADVVOS påpeka att vi här använder tillägget "-ess" väldigt lättvindigt - ungefär på samma sätt som Aftonbladet och Expressen använder sig av tillägget "stjärn-" när de skriver om "stjärnanfallaren" Joakim Sjöhage eller "stjärnbacken" Josef Elanga.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer: