tisdag 27 maj 2008

Oturen grinar ESK i ansiktet

Förlust och nya skador. Det är resultatet för Enköpings SK efter gårdagens match mot Väsby United. Som om det inte var nog att Väsbys vinstmål kom på övertid så fick ESK även innermittfältaren Niklas Klingberg skadad. Klingberg befaras bli borta i uppemot en månad.

Enköping inledde annars matchen med en stabil och stark defensiv som överraskade motståndarna. Laget fick även ett tidigt ledningsmål genom Mikael "Mål-Micke" Andersson. En ledning som ESK höll och förvaltade fram till den 47:e minuten då ESK-försvaret, som så många gånger förr under denna säsong, glömmer bort att ta markering på en av motståndarnas anfallare. Helt ostörd kan Admir Catovic kruta in kvitteringen intill Djordje Pantics ena stolpe. Väsby tar sedan över spelet totalt och behärskar den andra halvleken. Enköping faller allt mer tillbaka mot eget straffområde och gästerna radar upp farliga chanser mot Pantic i Enköpingsmålet. När Mikael Thorstensson i den 91:a minuten avgör matchen till Väsbys fördel är det enligt rapporterna inte det minsta orättvist.

Och om två dagar väntar Upplandsderby och kamp om tabellens jumboplats mot IK Sirius. Frågan är om ESK orkar ladda om batterierna.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer: