lördag 24 maj 2008

Gör Siriusstyrelsen sitt jobb?

UNT:s Peter Johansson har skrivit en insiktsfull text om tränarkarusellen i Sirius och om styrelsens agerande. Väl värd att läsa. Johansson menar att det är logiskt och riktigt att Millqvist får gå och att han redan under hösten 2007 anade att det fanns problem mellan Millqvist och vissa av spelarna i truppen.

2 kommentarer:

Panikbyrån sa...

Nåja, insiktsfull är väl verkligen att ta i. Efterklok är väl det ord jag tänker på framför allt. UNT har faktiskt varit ganska lama i sin bevakning och en stor del av det faller på sportchef Johansson. Det är trots allt samme man som för en vecka sedan skrev att ingenting borde förändras i klubben. Nu menar han att det borde gjorts för länge sedan. Kappvändarjournalistik.

Allt du vill veta om Superettan sa...

OK, OK, OK, insiktsfull var kanske att ta i, samtidigt kan vi inte låta bli att tycka att Johansson har en och annan poäng. Men vi antar att det ter sig lite annorlunda när man följer laget på nära håll.

Vi är ju av den åsikten att Millqvist borde vara kvar i klubben. Att nu chansa och sätta in en oprövad juniortränare känns inte riktigt rätt. Insatsen mot Qviding visar ju bara hur rätt vi har. Vi satt väldigt nära Siriusbänken och varken Mattsson eller Andreas Brännström uppträdde med någon större pondus, ffa om man jämför med hur Lukic agerade på andra sidan linjen. Mattsson coh Brännström såg lite handlingsförlamade ut. Visst, de har inte haft någon tid på sig att göra några stora förändringar men frågan är om de verkligen har vad som krävs för att tända laget.