måndag 5 maj 2008

Målfest på Malmö IP

LB07 OCH Mjällby har under den första halvleken bjudit på en riktig målfest. 1-3 efter 45 spelade minuter.

Mjällby som för dagen kom till spel med en 4-2-3-1-uppställning dominerade inledningsvis. Ett par halvfarliga hörnor och något skott utanför senare får LB07:s mittback Marco Da Silva rött kort efter en riktigt ful tackling. Därefter trillar målen in i snabb takt. 0-1 kommer efter att Marcus Ekenberg frispelat Erton Fejzullahu som kallt lägger bollen mellan benen på Ola Svensson.

0-2 gör Ekenberg själv på straff och 0-3 på en kylig nicklobb efter ett fint inlägg från Daniel Ivanovski. De lätta målen verkar gör MAIF lite småkaxiga för efter 0-3-målet låter man LB07 ta över matchen. I den 34:e minuten kommer också en reducering genom Daniel Svensson.