måndag 5 maj 2008

Saker ADVVOS inte förstår #1

Här är en sak vi inte förstår; varför Qviding samma kväll som klubben spelar en viktig bortamatch mot Enköpings SK går ut på sin hemsidan med ett meddelande om att klubbens sponsor, ett föredetta statligt ägt teleföretag, bjuder klubbens medlemmar på den allsvenska matchen mellan GAIS och IFK Norrköping.

Vore det inte bättre om man istället spenderade de pengarna på en eller två bussar till Enköping så att medlemmarna fick en möjlighet att stödja sitt lag, eller, och vänta tills ni hör den här helcrazy idén, varför inte lägga pengarna på att se till att få upp purfärsk information på hemsidan om vilka spelare som klubben ställer upp med i matchen mot Enköping SK. Kanske, och nu är vi kanske ute på en skör tråd här, en intervju med tränare Zoran Lukic eller lagkapten Mattias Lundström. Näe, vi lägger pengarna på GAIS istället. Bra idé, bra initiativ, bra jobbat!


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

Jarelind sa...

Ännu ett skönt och inlägg. Ser fram emot "Saker som ADVVOS inte förstår #2". Kanske att BP envisas med 4-2-3-1, trots att Ayranci måste få torgskräck där uppe, alldeles ensam på offensiv planhalva...