måndag 5 maj 2008

Pantic - en ny Jari Litmanen?

När Enköping SK:s hemsida idag offentliggjorde truppen för kvällens match mot Qviding FIF saknades Djordje Pantic. ADVVOS lade genast pannan i djupa veck. Hur är det möjligt? Pantic gjorde ju trots allt ett bejublat framträdande i förra veckans cupmatch mot IFK Värnamo. Och trots det väljer Bosse Petersson att ställa över Pantic. Näe, det är något lurt här. Visst är det så, Pantic har ånyo ådragit sig en skada i samband med träning.

ADVVOS kan inte göra annat än att dra lite på läpparna. Vi ställer oss frågan om Djordje Pantic månne tagit emot ett och annat råd från Jari Litmanen om hur man som fotbollsproffs i Sverige kan lyfta lön utan att lyfta ett finger. Vad som är problemet med Pantic den här gången framgår inte av ESK:s information.

Detta betyder att Ludwig Bergström får vakna Enköpingsmålet även i denna omgång. Bergström har haft en tung inledning på säsongen men enligt Petersson har han fortfarande tränarnas fulla förtroende.

Förutom Pantic så saknas även Peter Holm och Mario Dodic. Även Viktar Sokal dras med känningar av en lårskada men kommer troligtvis att starta kvällens match. I övrigt har Bosse Petersson tagit ut följande trupp:

Mikael Andersson
Ludwig Bergström
Rory Davies
Andreas Eriksson
Tobias Forsberg
Vitalij Gussev
Eric Hammar
Peter Holm
Henrik Johansson
Niklas Klingberg
Ander Lindberg
Mats Lundin
Jamal Mohamed
Sergij Mytin
Viktar Sokal
Robert Stoltz


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer: