fredag 9 maj 2008

Ralf Edström sågar Degerfors IF

–Jag är jätte, jättebekymrad för Degerfors. Det ser så tunt ut.

Orden är hämtade från Värmlands Folkblads intervju med Degerforsikonen Ralf Edström. Den före detta Degerfors- och landslagsanfallaren uttrycker en stor oro över klubbens värvningar, organisation och spel under inledningen av säsongen. Framförallt är Edström tveksam till de värvningar, Dejan Godar och Yankuba Ceesay, som klubben har gjort. Edström ställer sig till och med frågan om Degerfors överhuvudtaget har scoutat spelarna eller om man helt gått på tips och någon enstaka träning. I artikeln riktar Edström även kritik mot Degerfors spel i matchen mot ÖIS:

– Det var för fegt och mesigt. De spelar ju inte fotboll! Man kan acceptera att de ligger under med 1–0 om de försöker, men när jag såg dom var det ingenting mer än lite panikrull och krampaktigt spel.

ADVVOS förstår att det här är ord som svider om man håller på Degerfors. Vi lider med er och har full förståelse för om ni inte köper allt i Edströms kritik. Att döma av de rapporter som ADVVOS har fått under säsongen så ska varken Godar eller Ceesay vara helt hopplösa som spelare.

Å andra sidan, det här är kanske bara ett smart sätt från Ralf Edström att ge klubben lite extra tändvätska inför morgondagens möte med Åtvidabergs FF.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Värmlands Folkblads intervju med Ralf Edström är möjlig att ta del av genom att klicka här.

Inga kommentarer: